Karabük'te uzun yıllardır avukatlık mesleğini icra eden, MHP Karabük ve Safranbolu teşkilatlarında önemli görevler üstlenen Emin Yıldız, Safranbolu'nun geleceği için adaylık yolunda ilk adımını attı.

Yaptığı açıklamada, "Safranbolu'nun tarihi mirasına sahip çıkarak, ilçemizi geleceğe hazırlamak istiyorum. Artık Safranbolu'nun geleceği, bizim ellerimizde olacak" dedi.

Emin Yıldız Kimdir?

1985 yılında Safranbolu'da doğan ve orta ile lise eğitimini Safranbolu Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Avukat Emin Yıldız, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Karabük'te 15 yılı aşkın süredir serbest avukatlık yapmakta olan Yıldız, Safranbolu'nun Atatürk Mahallesi'nde ikamet etmektedir ve evli biri olarak iki çocuk babasıdır.

Emin Yıldız, Safranbolu'nun zengin tarihi dokusuna sahip çıkarak, ilçenin geleceğini şekillendirmeyi ve gelişimini sağlamayı hedefliyor. Yerel halkın beklentilerini ve ilçenin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket edeceğini belirten Yıldız, Safranbolu'nun daha da güzelleşmesi ve kalkınması için kararlılıkla çalışacağını vurguladı.