Başkan Köse Çalışmaları Yerinde İnceledi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi ve Asfalt Plenti tesisini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ile birlikte kentteki tüm konsept parklarda kullanılan bankların, kamelyaların, şehirde kullanılan durakların üretildiği Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesini ziyaret etti. Öğle yemeğini Belediye personeli ile yiyen Başkan Köse personellerle sohbet ederek Fen İşleri Müdürü Sinan Çapraz ve Şantiye Şefi Rahman Ulu’dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ziyaretlerindeki bir sonraki durağı asfalt üretim tesisi oldu. Asfalt sezonunda şu ana kadar 12 bin ton asfaltın döküldüğünü ve hedefin 20 bin tonun üzerine olduğunu belirten Başkan Köse Safranbolu halkının daha kaliteli yolları kullanması için maksimum seviyede çalışıldığını, daha çok asfalt serimi yapmak istediklerini fakat ekonomik koşullar sebebi ile bunu yerine getiremediklerini söyledi. 

Bulut Caddesi’ne geçerek 440 metre mesafede 570 ton bsk asfalt serimi yapan Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım şefliği personellerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Köse’ye mahallelerinde yol yapım çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirmek isteyen vatandaşlar çay ikramında bulundu. Bulut Caddesi sakinleri yaptığı açıklamalarda Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Belediye personellerine teşekkür etti. Bir vatandaş ise konuşmasında; ‘’Asfalt medeniyet. Kapıdan çıkıp 10 metre sonra medeniyete basmak bizim için çok iyi’’ dedi.