Yerel Seçimleri kazandıktan sonra Karabük Kent Meydanı'nda zafer konuşması yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin torunu İbrahim Mithat Kütük Karabük Derin Haber'in Canlı Yayınında ilginç bir istekte bulundu.  Pandemi nedeni ile protokol bayramlaşmalarının yapılmadığı Ramazan Bayramında Karabük Derin Haber Karabük Protokolü'nün bayram tebriklerini evlerinden "Canlı" o k yayınladı. Karabük'ün "Canlı Yayın Sistemine" sahip tek medya kuruluşu olan Karabük Derin Haber pandemi döneminde bayramlaşamayan Karabük Protokol üyelerinin evlerine konuk oldu. Doğal ve samimi ortamda gerçekleşen "Bayram Sohbetleri" programı sosyal medya da izlenme rekoru kırdı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan program kapsamında Karabük'ün Cemiyet ve Protokolü'nün önemli isimleri, aile bireyleri ile birlikte bayram hakkında görüşlerini izleyenleri ile paylaştı.

"Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Musluk Suyu Satmış

Bayram Sohbetleri programı kapsamında program konuğumuz olan Belediye Başkanı Rafet Vergili eski bayramları Karabük Derin Haber'e anlattı. Eski bayramların daha samimi ve daha kalabalık geçtiğini ifade eden Vergili teknolojinin ve hayat şartlarının değişmesi ile bayramlarında eskisi gibi kutlanmadığını ifade etti. Çocukluk zamanlarına da değinin Rafet Vergili çocukken Çarşamba pazarında musluk suyu sattığını ve okul zamanlarında aldığı harçlıklarla neler yaptğını Bayram Sohbetleri Programında anlattı.

"Rafet Vergili'nin Torunu İbrahim Mithat Kütük'ten İlginç Bir İstek"

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde dedesinin seçimi kazanmasının ardından Karabük Kent Meydanı'nda zafer konuşması yapan İbrahim Mithat Kütük ise canlı yayında ilginç bir istekte bulundu. Sosyal medya fenomeni olmak isteyen Kütük izleyenlerin Ramazan bayramını kutlayarak  "1_0ikb11l_0GA/featured">Youtube"  kanalına abone olmasını istedi. Yayının Tamamını İzlemek İçin Tıklanıyınız; https://fb.watch/5u3741WvxI/ " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">