Dün açılışını gerçekleştirdiği Hayır Çarşısında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi. Hayır Çarşısı’nın açılışından önce konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse kendisine yapılan eleştirilere sadece güldüğünü ifade etti. Konuşmasında sosyal projelerin devam edeceğini ifade eden Köse Oyun Evinin açılışını yapacaklarını duyurdu. Başkan Elif Köse, “Birde Bahar Evimiz olacak. Çocuk oyun evini oluşturduk. Yaşlılar için emekli vatandaşlarımız için yeni bir alan oluşturuyoruz. Onun açılışını da yakında yapacağız. Gençlerimiz için yine yaşlılarımızın bulunduğu alanda, üst katında on bir mekan oluşturacağız. Onlarında yanında olduğumuzu belirtmek adına en kısa sürede hayata geçireceğiz. Açılış konuşmasında kendisine yapılan eleştirilere de cevap veren Başkan Elif Köse insan odaklı çalıştığını vurguladı.

Köse’den Gelen Mesaja Tokat Gibi Cevap

Hizmetin büyüğü küçüğü olmadığını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Göreve geldiğimizden beri çok büyük işler yapmamış olabiliriz. Bana bir vatandaşımız biraz önce bir mesaj atmış. ‘Diyor ki, yaptığınız işleri takdir ediyoruz, çok güzel. Ama diyor, ıspanak marul dağıtmanız, ya da cami önünde simit dağıtmanız eleştiriliyor. Daha büyük işler yapsın diyorlar.’ Ama ben hizmetin büyüğü küçüğü olduğunu düşünmüyorum.  O hizmetlerle insana dokunan, onun yanında olduğunuzu hissettirdiğiniz projeler benim için o büyük projelerden çok daha kıymetli. “ dedi.

“Biz Mazeret Üretmeyeceğiz, Çözüm Üreteceğiz”

Konuşmasının devamında pandemi sürecine değinen Köse,”Elbette yaparız. Biz geleli daha bir buçuk yıl oldu. Ve geldiğimizden beri ben şunu söylüyorum. Biz mazeret üretmeyeceğiz, çözüm üreteceğiz diyorum. Pandemi de önceliğimiz değişti. Önce sağlık dedik. Vatandaşımızın yanında nasıl olabilirizin çalışmalarını yaptık. Yaparız elbette, büyük çalışmalar da yaparız. Biz emekledik yürüyoruz, koşacağız. İnşallah 2021’de pandemi sürecini de tamamlayıp büyük projelerimize de başlayacağız. Ben böyle bir eleştiriye de gülüyorum anca. Gerçekten önemsiyorum, küçük işler de olsa, vatandaşın yanında olduğumuzu göstermek bence çok büyük bir iştir. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">