Derin TV ekranlarına konuk olan Yeniden Refah Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Bostancı, "Seçime Doğru" programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bostancı programda yaptığı açıklamalarda, " Biz Türkiye sathının tamamında ciddi bir güçle ciddi bir gayretle çalışıyoruz . Yerelde de çok değerli belediye başkan adaylarımızla calismaya devam ediyoruz. En ciddi oyları alabilecek çalışmaları gayretle yapıyoruz. Bu çalışmaların meyvesini de 31 Mart akşamı 1 Nisan sabahı yeniden refah partisinin bayrağını asarak alacağız diye düşünüyorum. Bütün ilçelerimizde mahallelerimizde biz varız diye geziyorduk. Halkın nabzını o zamandan beri tutmaya başlamıştık." ifadelerine yer verdi.

Biz yeniden refah partisi olarak milli görüş belediyeciliğini halkımızla buluşturmayı hedefliyoruz diyen Bilal Bostancı, "Milli görüş belediyeciliğinde yolsuzluk rüşvet çifte standart gibi kötü uygulsmalarin hiç birisi olmayacak. "Halka hizmet hakka hizmettir" mantığının bizimle ortaya çıkarıldığı herkes tarafından aşikar . Bunu nasıl yapılırını da halka göstermek istiyoruz. Bu zamana kadar hizmet etmis bütün belediye başkan adaylarına teşekkür ediyoruz. Bizim için bir çivi çakan insana teşekkür etmek boynumuzun borcu. Yapilmamislari biz yapacağız. Amacımız derdimiz Karabük halkının hakettiği hizmetleri olabilmesini sağlamak.

Başkanımız İsmail Özer 'in de söylediği gibi 1 Nisan sabahı inşallah Yeniden Refah partisinin bayrağını belediyenin üzerine dikeceğiz. Çok değerli genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyinde söylediği gibi "rüşvet alan da veren de melundur" yazısını belediyenin alnına çıkacağız. Bu bizim vaadimiz bunu yapacağız." dedi.

Programın tamamı Youtube kanalımızda;