Ak Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Mehmet Ceylan ve ailesi, Safranbolu Gayza Köyü Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenledi.

Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, annesi Hacı Zehra Ceylan'ın ruhuna ithafen verilen iftar sonrasında, katılım sağlayan  misafirleri selamladı ve kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Mehmet Ceylan yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

 “Bu akşam, bu mübarek günde iftar soframızı şenlendirdiğiniz için, iftarımıza icabet ettiğiniz için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepinizden Allah razı olsun. Bildiğiniz gibi 52 gün önce ahirete irtihal eden sevgili annem Hacı Zehra Ceylan annemizin de ruhunu şad ettiniz. sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Cümle ölmüşlerimize de Cenab-ı Allah rahmet eylesin, makamlarını ali eylesin, makamlarını cennet eylesin inşallah. Bugün sizler iftar soframızı paylaştığınız için bizi sonsuz derecede sevindirdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Allah sizlere  acı keder göstermesin inşallah. Cenab-ı Allah ülkemize, memleketimize dirlik düzenlik versin inşallah. Biraz sonra Camimize geçip müsait olanlarla akşam namazını kılacağız. Namazın ardından Rahmetli annem için ve tüm ölmüşlerimiz için Mevlid-i Şerif ve duamız olacak, icabet ederseniz seviniriz. Hepinizden tekraren Allah razı olsun inşallah. Cenab-ı Allah sizlerin geçmişlerine de rahmet eylesin inşallah."

İftar programına Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal  ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Ak Parti Karabük Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı, Ak Parti Safranbolu Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, kurum müdürleri, basın mensupları ve köy halkı katıldı. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">