Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’dan İsmail Altınöz’e cevap geldi. Abdullah Çakır yaptığı açıklamada AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’e asgari ücretlilerin yaşadığı sorunlarla ilgili sorular yönelterek, AK Parti’yi seçime davet etti. CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ile AK Parti İl Başkanı arasındaki atışma devam ediyor. İsmail Altınöz’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma cevap veren Abdullah Çakır yaptığı açıklama da Altınöz’ü seçime davet ederek kimin haklı kimin haksız olduğunu halk karar versin dedi. AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz CHP İl Başkanı Abdullah Çakır’ın  geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklamasına tepki göstermiş ve sosyal medyadan yaptığı açıklamada CHP’ye bukalemun benzetmesinde bulunmuştu. İsmail Altınöz’ün sosyal medya paylaşımına cevap veren Çakır şu ifadeleri kullandı; “Asgari ücretten vergiler kaldırılsın, Asgari ücret hemen 3577 TL olsun açıklamamız AKP İl Başkanını rahatsız etmiş ki sosyal medyadan cevap vermiş. TUİK rakamlarına göre açlık sınırının 3000 TL’yi geçtiği bugünlerde asgari ücretle maaş alan 7 milyon vatandaşımızın geliri açlık sınırının altında kalmışken, asgari ücretten vergilerin kaldırılması ve asgari ücretin 3577 TL olması isteğimiz anlaşılan sizi rahatsız etmiş.

“Vatandaşların Sorunlarını Nasıl Çözeceksiniz”

Sizlere sormak lazım askeri ücretle ilgili düşünceleriniz ne? Açlık sınırının altında 1500-2500 TL arasında maaş alan 8 milyon emekli vatandaşımız hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz verdiğiniz halde çıkarmadığınız 3600 ek gösterge ne olacak? Hastanelerde muayene olmak için 15:20 gün ultrason, MR, Endoskapi, Kolonoskopi için aylarca sıra bekleyen vatandaşlarımızın sorunları nasıl çözülecek? EYT bekleyen vatandaşlarımızın sorunu ne olacak? Tarım ve hayvancılık yapan Üreticimizin sorunlarını nasıl çözeceksiniz? İşsizliği nasıl çözeceksiniz?  2022 bütçesinde faiz ödemelerinin ne kadar para ayırdınız? Yapılırken vatandaşlarımızın cebinden 1 kuruş çıkmayacak dediğiniz Yap İşlet Devret modeli ile yaptığınız Köprü, Otoyol, Havaalanı ve Şehir Hastanelerine bütçeden ne kadar ödenek ayırdınız? Vatandaşlarımızın alım gücü sürekli düşerken son 10 yılda 5’li Çete dediğimiz müteahhitlere kaç kez vergi affı getirdiniz ?

“Madem Kendinize Çok Güveniyorsunuz Getirin Sandığı”

“Madem kendinize çok güveniyorsunuz getirin sandığı halkımıza gidelim ,Halk sandıkta kim haklı, kim haksız kararını verir, TABİ CESARETİNİZ VARSA.”