Demir Kartallar Avrupa ve Süper Lig için mücadele ediyor. Namağlup yoluna devam eden Demir Kartallar'da hedef şampiyonluk. Süper lig yolunda emin adımlarla devam eden Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu hafta zorlu Ordu Büyükşehir Belediye Spor maçını geçerek Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etmek istiyor. Aynı zamanda ilimizi ve ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Demir Kartallar Karabüklülerin desteğini bekliyor.  Kurulduğu günden bugüne kadar yenilgi yüzü görmeyen Demir Kartallar zorlu Ordu Büyükşehir Belediye Spor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 1. Lig yolunda çıktığı bütün maçlardan galip gelerek namağlup şampiyon olan temsilcimiz Süper lig hedefi için çalışmalarını sürdürüyor. Sabah erken saatlerinde evlerinden ayrı k işlerine giden engelli sporcularımız mesai saatlerini doldurduktan sonra Soğuksu Spor Salonu'nda antrenman katı k ilimizi ve ülkemizi ulus rası arenada başarılı bir şekilde temsil etmek için ter döküyor. Avrupa'da ülkemizi temsil edecek dört takımdan birisi olan Demir Kartallar Spor Kulübü bununla beraber birçok engelli vatandaşımızın umut ve ilham kaynağı oluyor. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">  

"Başarı Karabük'ün Başarısı, Kulüp Karabük'ün Kulübü, Çocuklar Karabük'ün Çocukları"

Pandemi nedeni ile maddi ve manevi o k zor günler geçirdiğini ifade eden Kulüp Başkanı Erdoğan Gökçe takımın gidişatından memnun olduğunu belirtti. Kulübün maddi o k desteğe ihtiyacı olduğunu da dile getiren Başkan Gökçe kulübün elde ettiği ve edeceği başarıların Karabük'ün başarısı olduğunu ifade etti. Kulüp Başkanı Erdoğan Gökçe; "Elbette ki oyuncuların antrenmana gelip gitmeleri, antrenmanda kullandıkları su bile her şeyin maliyeti var. Giydikleri forma, ayakkabılar. Salona çıkarken bir sporcunun üzerinde ne görüyorsanız onlar kulüp tarafından alınıyor. Kullanılan toplar bu sene değişti. Bir topun fiyatı bin 200 lira. Şuan için. Ertesi günü düşünemiyoruz, bile. Bin 500 mü olur, 2 bin lira mı olur bilemiyoruz. Kulüpte elimizden geldiğince kimseye yansıtmadan sürdürmeye çalışıyoruz ama; 'Başarı Karabük'ün başarısı, çocuklar Karabük'ün çocukları, destek gelirse tamamen çocuk yansıyacak. Tabi ki destek gelse de gelmese de biz sporun içindeyiz.""> dedi.

"İlimizi Başarılı Bir Şekilde Temsil Ediyoruz" 

Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının temsil gücünün yüksek olduğunu ve namağlup yola devam ettiklerini ifade eden Ziya Yalçın yeterli desteği alamadıklarını ifade etti. Basketbolun maddiyat o k çok ciddi rakamlarla ilerleyen bir spor olduğunu belirten Yalçın Karabüklülerden destek beklediklerini vurguladı. Kulübün ikinci başkanı ve oyuncusu Ziya Yalçın; "Ordu çok zor bir maç. Onların amacı yeniden Süper Lig'e çıkmak. Bizimde amacımız Süper Lig'e çıkmak. İki takımda kazanmak için oynayacak. Biz hazırız. Sürekli antrenman yapıyoruz. Arkadaşlarımız hazır. İnşallah kazanıp yolumuza daha kolay bir şekilde devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.