DEVA Partisi Karabük ile ilgili çalışmalarına hız verdi. DEVA Partisi (Demokrasi ve Atılım Partisi) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldi. Aynı zamanda DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olan Mustafa Yeneroğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Yusuf Aydın ve Yönetimi ile birlikte Karabük Basını ile bir araya geldi. Mustafa Yeneroğlu burada yaptığı açıklamada normal bir ülkede yaşamadığımızı ileri sürerek; "Az Buçuk Normal Bir Ülke de Yaşasaydık Hükümetin Düşmesi Gerekirdi." ifadelerini kullandı. DEVA Partisi seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar ilimize gelerek partisinin Sosyal Politikaları ve planları hakkında Karabüklülere bilgiler vermişti. Bununla beraber geçtiğimiz hafta da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ilimize gelerek Karabük'ün turistik bölgelerinde çeşitli incelemelerde bulunmuş ve İl Başkanı Yusuf Aydın'dan ilimizdeki çalışmaları hakkında bilgiler almıştı. DEVA Partisi Karabük için seçim çalışmaları kapsamında toplantılar düzenleyerek kamuoyuna politikaları hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.  Ali Babacan'ın ardından ilimize gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu Karabük Basını ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Saat 10.00'da başlayan toplantıda ilimiz ve ülke gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Yeneroğlu Türkiye'nin hakkettiği şekilde yönetilemediğini ve ülkemizde hukuk sisteminin olmadığını ileri sürdü.

"DEVA Partisi Türkiye'nin Sorunlarını Çözmek İçin Çözüm Üretmektedir"

Kahvaltının ardından basın toplantısının açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın AK Parti iktidarının ülkeyi yönetemediğini ileri sürdü. Yusuf Aydın konuşmasında DEVA Partisi'nin kuruluş sürecine değinerek iktidar olduklarında 90 günlük ve bir yıllık planlarının da hazır olduğunu belirtti. Yusuf Aydın, "DEVA Partisi Türkiye'nin her ilinde hızlı bir şekilde teşkilatlanmasına devam ederken bir yandan da Türkiye'nin problemlerini çözmek için tüm alanlarda çözümler üretmekte ve bu çözümlerini kamuoyu ile paylaşmaktadır." ifadelerini kullandı.

"Az Buçuk Normal Bir Ülkede Yaşasaydık Her Gün Bir Kaç Kere İktidarın Görevden Düşmesi Gerekirdi"

Programda konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ülke gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ülkemizde adalet sisteminin olmadığını ifade eden Yeneroğlu yaşanan ekonomik sıkıntının hukuksuzluktan ve yanlış yönetimden kaynaklandığını belirtti. Karabük ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Yeneroğlu, Karabük'ün turizm alanında yeterince tanıtılmadığını, işsizlik nedeni ile ilimizdeki gençlerin göç ettiğini ve emeklilerle ilgili sorunların çözülmesi için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceklerini aktardı. Mustafa Yeneroğlu; "Ülke huzur içerisinde olsa az buçuk normal şartlar içerisinde olsak böyle saat başı insanımız gündemi takip etmek dolar kurunu takip etmek zorunda kalmaz. Ama maalesef ülkemiz o kadar kötü yönetiliyordu, şartlar o kadar kötü bir noktaya geldi ki adeta saat başı farklı skandallarla karşı karşıyayız. Az buçuk normal bir ülke olmuş olsaydık inanın her gün bir kaç kere iktidarın görevden düşmesi gerekirdi. İstifa etmesi gerekirdi. O kadar olumsuz hallerle her gün bir kaç defa karşı karşıya kalıyoruz. Her türlü hukuksuzluk, aynı zamanda ekonomiye ölçüsüz, aklı selimden uzak müdahaleler. Bunun ötesinde yine dış politikamızda ülkemizin itibarını gün geçtikçe daha da sarsan ve Türkiye'nin artık güvenliğini tehdit eden yaklaşım biçimleri. Bunun altını uzatarak saatlerce doldurabiliriz. Ama sözün özü şu ki ülkemiz her geçen gün daha kötüye gidiyor. Her geçen gün daha olumsuz hallerle karşı karşıya ve doğrudan da bu vatandaşımızın hayatına yansımakta." şeklinde konuştu.