Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Doğanlar köyünde sabaha karşı çıkan yangında 4 ev ile bir ahır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre, saat 05.00 sıralarında Kenan Kayabaşı’na ait ve kullanılmayan ahşap evde, elektrik kaçağından çıktığı değerlendirilen yangın kısa sürede büyüdü. Alevler, çevrede bulunan Şükrü Yerlikaya, Mehmet Kayabaşı ve Mevlüt Tünay’a ait evler ile Yaşar Yüksel’e ait ahıra sıçradı.
Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Ovacık, Karabük ve Eskipazar belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazözler, su tankerleri, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken evler ve ahır kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.





