Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Güneri Türkiye Şampiyonu oldu. Karabük'te beden eğitimi öğretmenliği yapan Elif Güneri Zonguldak'ta düzenlenen şampiyonada ilimizi başarılı bir şekilde temsil ederek altın madalyanın sahibi oldu. Eğitimdeki akademik başarısı ile adından söz ettiren Karabük son zamanda sportif ve kültürel yarışmalarda çeşitli başarılar elde ederek ulusal ve ulus rası arenada dikkat çekiyor. Yaptığı birçok açıklamada akademik başarının yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerde başarılarının arttırılması için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ülke genelinde ve ulus rası arenada düzenlenen müsabakalarda öğrenci ve öğretmenlere destek vermeye devam ediyor. İlimizde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra eğitim veren öğretmenlerde çeşitli müsabaka katı k Karabük'ün tanıtılmasına katkı sağlıyor. Bununla beraber sporcular elde ettikleri başarılarla ilimizi başarılı bir şekilde temsil ediyor. Karabük'te beden eğitimi öğretmenliği yapan ve Türkiye Boks Şampiyonası'na katılan Elif Güneri Karabük'e altın madalya ile döndü. Daha önce kariyerine Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonasında Gümüş madalyası ve nice şampiyonlukları bulunan Elif Güneri  17-25 Eylül tarihleri arasında Zonguldak'ta düzenlenen müsabakada ise Türkiye birincisi oldu. Türkiye Boks Şampiyonası'nda 81 kiloda ilimizi başarılı bir şekilde temsil ederek bir madalya daha kazandıran başarılı sporcuyu Elif Güneri'yi İl Milli Eğitim Müdür'ü Nevzat Akbaş tebrik ederek başarılılarının devamını diledi.

"Öğretmenimizin Başarılarının Devamını Dilerim"

Bu gururu bize yaşattığı için Elif Güneri'ye teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, insanın bütün o k yetişmesini önemsediklerini vurguladı.  Akbaş Öğretmenlerin sadece sınıflarda çocuk belirli temel bilgileri aktaran kişiler olmadığını, kendi gözleriyle hayatı sunan kişiler olduğunu belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Elif öğretmene başarılarının devamını diledi.

Elif Güneri Daha Önce Avrupa Şampiyonu ve Dünya İkincisi Olmuştu

İlimizin başarılı sporcusu ve boksörü Elif Güner'i daha önce elde ettiği başarıları ile ülkemizi gururlandırmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak tebrik ettiği Elif Güner'i Rusya’nın Ulan Ude kentinde gerçekleştirilen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya a k dünya ikincisi olmuştu. (">İzlemek İçin Tıklayınız) İtalya’da yapılan Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve ilimizi temsil eden Karabüklü milli boksör Elif Güneri 81 kiloda ise Avrupa şampiyonu o k altın madalyanın sahibi olmuştu.  Daha önce Karabük Derin Haber stüdyolarında konuğumuz o k katı k tecrübelerini bizimle paylaşan Başarılı Sporcumuz Elif Güneri'yi tebrik ediyor, başarılılarının devamını diliyoruz.

Elif Güneri ve antrenörü ile yaptığımız program;