Gece gittiği Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisinde muayene olamayan Erdoğan Dinçel  eleştiri yağmuruna tuttu.

Karabük'ün tanınmış siyasetçilerinden Avukat Erdoğan Dinçel gece rahatsızlanınca Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Hastanenin acil servisinde sıra alıp muayene olabilmek için çaba sarfeden Dinçel sonunda sinirleri bozuk bir şekilde hastane acilini terkederek muayene olamadan ayrıldı. Yaşadığı sıkıntıları sosyal medya hesabından paylaşan Erdağan Dinçel birazda nükteli sözler sarfetti.

Dinçel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ..

ÇOK ŞIK VE GÖRKEMLİ DURUYOR DEĞİL Mİ?

Gece saat 03.30’da acile gidip muayene olamadan döndük desem. Belki de inanmazsınız.

İnsanlar gece vakti acil servise neden gider?

Hastadır , acil müdahaleye ihtiyacı vardır , öyle değil mi?

Hadi git de muayene ol da gör. Önce kayıt yaptır, sonra başka bir odada numara al, sonra numaran gelecek de muayene olacağım diye başla beklemeye. Tabi ki numaratör bozuk olmaz da numaranı görebilirsen. Muayene edecek görevlinin oturduğu masadan ismini mırıldadığında duyabilirsen . Ortada o kadar çok sağlık görevlisi varki ortaklıkta dolaşan dolaşana. Boş masada oturup sohbet eden mi dersin, telefonu ile dakikalarca oynaya n mı dersin, bir masanın etrafında sohbet eden mi dersin…

İnsanların kimi kapıda kuyrukta , kimisi salondaki sandalyelerde oturmuş numarasını takip etmeye çalışıyor (tabi numaratör çalışırsa) İçeriden çağırıldığını duymazsan bekleyip duruyorsun.

İki muayene odası var birinde kuyruk , birisi boş duruyor çalışmıyor, masada bir sağlık görevlisi telefonu ile oynuyor. Personel bol maşallah .

SONUÇ…

Gecenin saat 03.30’da gittiğimiz acil servisten muayene olamadan döndük

AMA AVRUPA BİZİ KISKANIYOR…

BUNA DA ŞÜKÜR…

SÜPER BAŞHEKİM

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Kamuoyunun beklentisini şaşırtarak Erkan Doğan Süper Başhekim olarak atanmıştı. Doğan atanır atanmaz hastanede köklü değişikliklere gitmiş bazı atamaları da ciddi tepkilere yol açmıştı.  Tam yetki ile görevlendiğini ısrarla vurgulayıp tüm personel üzerinde otorite kurmaya çalışan Doğan'a süper başhekim lakabı takılmıştı. Üzerinden daha bir iki ay geçmeden gelen bu eleştiriler ise Başhekim Erkan Doğan'ın ne kadar başarılı olduğu sorusuna açıklık getirmeye başladı.