Samsun’da düzenlenen Gençler Karma Floor Curling Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu olan Eskipazar Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesi öğrencileri, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarete Eskipazar İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Dağcıoğlu, okul müdürü Okan Yiğit ve beden eğitimi öğretmeni Rıza Çiğdem de katıldı.
Azim ve Disiplin Başarıyı Getirir
Elde edilen bu önemli başarıdan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş, şampiyon öğrencileri ve onları bu başarıya hazırlayan öğretmenlerini tebrik ederek, azim ve disiplinle çalışmanın her zaman karşılığını bulduğunu vurguladı. Ayrıca öğrencilerin başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.





