Podomest Güzellik Merkezi Safranbolu şubesi müşterilerini ağırlamaya başladı.

Son yıllarda verdiği kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ile dikkatini çeken, İstanbul'da bir çok şubesi bulunan Podomest Güzellik Şubesi Anadolu'ya açılmaya başladı.

Şirketin sahibi ve Safranbolulu olan Yasemin Kuzu Anadolu'ya yayılma projesi çerçevesinde İstanbul dışındaki ilk şubesini memleketi Safranbolu'da açtı. 

Açılışa siyaset, iş dünyası ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kurdela kesimi sonrası güzellik merkezini gezenler hem dizaynı hem de donanımı açısından hayran kaldılar. Derin Tv mikrofonlarına konuşan katılımcılar; "Gerçekten tam manası ile mükemmel bir güzellik merkezi. Tv lerde izleyebildiğimiz ve hayran kaldığımız o kaliteli güzellik Safranbolu'ya taşınmış ve bizlerin hizmetine sunulmuş. Tebrik etmek lazım." dediler.

Öte yandan firma sahibi Yasemin Kuzu ise Derin Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada; "Yaklaşık 10 yıldır İstanbul'da bu sektörde en mükemmelini vermek için çalışıyoruz. Gerçekten büyük ilgi gördük. İstanbul'da üç şubemiz var. Ekip arkadaşlarımız ile görüşüp Anadolu'ya açılmanın vakti geldiğine karar verdik. Aldığımız bu karar doğrultusunda ilk şubemizi doğduğum topraklara açmaya karar verdik. Kısa sürede hızlı bir çalışma ile bunu da bugün gerçekleştirdik. Memleketim insanı hizmetin her zaman en iyisine layıktır. Bizler Sadece kadınlara değil aynı zamanda erkek personelimiz ile erkek müşterilerimize de hizmet vereceğiz. Bundan sonra Batı Karadeniz'in diğer illerine de yayılacağız." dedi.