• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
17°

Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde bir düğünde havaya ateş açanlar, sosyal medyada "Çatışmadayım hayatım, ararım seni" diye paylaşınca jandarma harekete geçti.

KARABÜK

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Yortan Beldesi’nde, Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü, sıra dışı bir kutlamaya sahne oldu.

Asayiş

Karabük’te jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı.

KARABÜK

Karabük'te jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 5 bin 280 adet makaron ele geçirildi.

KARABÜK

Karabük’te Jandarma ekiplerinin üst araması yaptıkları bir şahsın üzerinden 107 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Asayiş

Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan aramada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve ilgili ekipmanlar ele geçirildi.

Asayiş

Karabük’te yapılan operasyonda, 126 adet sentetik hap Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ele geçirildi.

Asayiş

Karabük'te 4 farklı adreste yapılan adli arama çok sayıda silah ele geçirildi.

Asayiş

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine yaptıklarını baskınla kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.

Asayiş

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu'da Kuzyakahacılar köyünde kaçak kazı yapan 2 şahsı suçüstü yakaladı.

Asayiş

Karabük’te jandarma ekipleri tarafından 505 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol kontrolü sırasında durdurulan otomobilde, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.