• DOLAR 32,52 %-0.09
  • EURO 34,96 %0.29
  • ALTIN 2.445,41 %0.92
  • BİST100 9.706 %-0.17
  • BITCOIN 63.593 %-1.83
  • ETHERIUM 3.133 %-2.1
28°

Karabük son dakika Haberleri

karabük son dakika haberleri ve güncel karabük son dakika gelişmeleri, karabük son dakika ile ilgili tüm video, karabük son dakika fotoğrafları ve karabük son dakika haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


Asayiş

KARABÜK'TE EŞİ VE KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜREN ZANLI OLAYDAN 4 SAAT SONRA POLİS TARAFINDAN YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ÇENESİNE DAYADIĞI TÜFEKLE YAŞAMINA SON VERDİ.

KARABÜK

KARABÜK’TE AR-GE BİRİMİ VE OKUL PROJE YÜRÜTME EKİPLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN VE KABUL EDİLEN 5 PROJE 312 BİN 278 AVRO HİBE...

Asayiş

 Karabük’te hırsızlık zanlısı sahibinin anahtarını üzerinde bırakıp kısa süre yanından ayrıldığı motosikleti çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş

Sıcak havalar tansiyonları da yükseltiyor. Yol vermedin tartışmasında aniden araçtan inen çocuklar ezilme tehlikesi atlattı

Asayiş

Şoförlerden birisinin polis diğerinin asker olduğu öğrenilen Safranbolu çıkışı Bartın kavşağındaki kazada birisi bebek 4 kişi yaralandı.

EKONOMİ

KARDEMİR VE BAĞLI ŞİRKETLERİNDE ÇALIŞANLARA SÖZLEŞME ZAMLARININ YANINDA İLAVETEN 3 BİN ER LİRA ZAM YAPILDI

KARABÜK

DÜNYA MİRAS KENTİ SAFRANBOLU'DA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARİHİ ÇARŞI'DA YANGIN TEDBİRİ DENETİMİ YAPTI.

KARABÜK

SAFRANBOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN AŞIRI YAĞIŞLAR SONRASI SEL BASKINLARININ YAŞANMAMASI İÇİN BAŞLATILAN YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

BÖLGE

Safranbolu Belediyesi uhdesindeki, Atıl Duran Gerdan Restaurant'a Safranbolu TSO'nun Talebine Belediye Meclisi Reddetti.

EĞİTİM

Sait Alıcı'dan Yine Müthiş Bir Makale. 8 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi. Bir Rektör Polat Geldi Geçti Bu Memleketten

EKONOMİ

kardemir işçi alım tarihi açıklandı. Kapalı Spor Salonunda Nıoter huzurunda kura çekilişi yapılacak. İşte kura tarihi

KARABÜK

KARABÜK’TE YABANCI UYRUKLU BİR ŞAHSIN YOLDA YÜRÜYEN KADINI GASP ETMESİNİ ENGELLEYEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ.