• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.276 %0.56
  • ETHERIUM 3.251 %0.49
18°

Kardemir Haberleri

kardemir haberleri ve güncel kardemir gelişmeleri, kardemir ile ilgili tüm video, kardemir fotoğrafları ve kardemir haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük İli Merkez İlçesi'nde bulunan bir alan, Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karabük Özel Endüstri Bölgesi...

KARABÜK

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları içerisindeki (KARDEMİR) otoparkta bulunan araçlar sağanak yağmur sonra sular içerisinde kaldı.

GÜNCEL

Kardemir A.Ş.'nin bağlı kuruluşu Kardökmak A.Ş., demir-çelik sektöründeki rekabet gücünü artırmak için önemli bir adım attı.

KARABÜK

Kardemir'in Stratejik Plan ve 2024 yılının ilk çeyrek performansının değerlendirildiği toplantı, 28-30 Haziran tarihlerinde Bolu Abant’ta yapıldı.

KARABÜK

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı tarafından organize edilen turnuvada, KARDEMİR ve diğer işyerlerinden 28 takım kıyasıya mücadele etti.

KARABÜK

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) 29. Olağan Genel Kurul Toplantısı, KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

KARABÜK

Murat Orhan, KARDEMİR Yönetim Kurulu üyelerine, KARDEMİR Genel Müdürü Dursun Ali Yaşacan, KARDÖKMAK Genel Müdürü Murat Canbaz'a sert yüklendi.

KARABÜK

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve ekibi, Ankara'daki ofisinde KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'i ziyaret etti.

KARABÜK

KARDEMİR'de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapmakta olan Emrullah Taş, şirketten ayrıldı. Boş kalan pozisyona herhangi bir atama yapılmadı.

KARABÜK

Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Kardemir Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

KARABÜK

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) tarafından tek ortaklı 200 milyon lira sermayeli yük taşımacılığı esaslı KARLİMTAŞ isimli yeni şirket...

KARABÜK

KARDEMİR temellerinin atılışı ve Karabük'ün kuruluşunun 87. yıl dönümü dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 3 Nisan Özel Meclis Toplantısı...