• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.999 %2
  • ETHERIUM 3.264 %0.6
20°

Mustafa yavuz Haberleri

mustafa yavuz haberleri ve güncel mustafa yavuz gelişmeleri, mustafa yavuz ile ilgili tüm video, mustafa yavuz fotoğrafları ve mustafa yavuz haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


GÜNCEL

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KARABÜK

Karabük'te çıkan orman yangını, helikopter desteği ile kısmen kontrol altına alındı. Vali Yavuz, gün batmadan yangının söndürülmesinin hedeflendiğini açıkladı.

GÜNCEL

Karabük Valisi Mustafa Yavuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

KARABÜK

Vali Mustafa Yavuz, Karabük ili sınırları içerisinde izin verilen kişiler dışında 15 Haziran-31 Ekim tarihlerinde ormanlara girişlerin yasak olduğunu söyledi.

KARABÜK

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Vali Mustafa Yavuz ve beraberindeki heyet, sürücülere yönelik bir bilinçlendirme kampanyası düzenledi.

KARABÜK

Yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

KARABÜK

KARDEMİR temellerinin atılışı ve Karabük'ün kuruluşunun 87. yıl dönümü dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 3 Nisan Özel Meclis Toplantısı...

KARABÜK

KARDEMİR Karabük Demir Çelik Fabrikalarının temelinin atılmasının 87. yılı ve Karabük'ün il oluşunun 29. yılı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

KARABÜK

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Çerkeş sınırında meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memurlarını hastanede ziyaret ederek son durumlar hakkında bilgi...

KARABÜK

Karabük Valiliğinde “Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı”, Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında yapıldı.

KARABÜK

Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında, Karabük Lojistik Merkezi için hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

KARABÜK

Karabük'teki okullar ülke genelinde yapılan sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde ülke genelinde yapılan yarışmalarda 26 derece elde etti.