Off-Road heyecanı Karabük'te devam ediyor. Safranbolu Belediyesi sponsorluğunda geçtiğimiz aylarda Denizli'de düzenlenen Off-Road Şampiyonasından 4 kupa ile dönen Hardoff Safranbolu Kulübü, 2- 3 Ekim'de Karabük'te düzenlenecek olan yarışlarda şampiyonluğu hedefliyor. 
Safranbolu Belediyesi sponsorluğunda, 21-22 Ağustos' da düzenlenen Offroad Şampiyonasından 4 kupa ile dönen Hardoff Safranbolu Kulübü, Karabük' Te düzenlenecek olan  yarışlarda şampiyonluğu hedefliyor.

Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 3. ayak yarışları Karabük Off-Road Kulübü (KARDOFF) organizasyonuyla 2-3 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Ekipler ilk gün 11,6 kilometre uzunluğundaki mukavemet etabını 4 kez geçtikten sonra, saat 17.15’ten itibaren ilk günü tamamlayacak. Takımlar 3 Ekim Pazar günü saat 11.00’den itibaren ikili kalkış formatındaki seyirci etabını 3 kez geçtikten sonra, saat 18.45’teki ödül töreniyle organizasyon sona erecek.
Karabük' de düzenlenecek yarışlarda, Şehmuz Oğuz, Selman Aybar, Engin Öztürk, Mehmet Özdemir, Özgür Sarı, Harun Ulusoy ve Orhan Sakarya ile Sercan Öztürk şampiyonluk için ter dökecek.

"Pilotlarımıza Başarılar Diliyorum"

Pilot şampiyona öncesi başarı dileklerinde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Daha önce de ifade ettiğim gibi arkadaşlarımız zor bir spor dalında mücadele ediyorlar. İnanıyorum ki ilimizde gerçekleşecek olan şampiyonada da başarılar elde edeceklerdir. 2- 3 Ekim tarihlerinde yapılacak olan yarışmalarda pilotlarımızı yalnız bırakmayalım. Bir kez daha başarılar diliyorum" dedi.