MHP Karabük İl Başkanlığı  Kurban Bayramı Bayramlaşma merasiminin Covid-19 salgını nedeni ile olmayacağını bildirildi.
Genel Merkezden gelen Bayramlaşma Yönergesi doğrultusunda MHP Karabük İl Başkanlığı sosyal medya hesabından paylaşılan Kurban Bayramı için Bayramlaşma İptali hakkında Teşkilat Yazılan Genelgeyi yayınlanarak konu hakkında "İl ve ilçe teşkilatlarımızda bayramlaşma yapılmayacaktır" denildi.
İşte yayınlanan Genelge;

BAYRAMLAŞMA İPTALİ HAKKINDA TEŞKİLATLARA GENELGE

"Bilindiği üzere; Genel Merkezimizde her yıl geleneksel o k gerçekleştirilen bayramlaşma merasimleri, korona virüs salgını dolayısıyla iptal edilmişti.
Son dönemde vakalarda belirgin bir azalma görülmesine rağmen; bulaşma riskinin tamamen ortadan kalkmamış olduğunu kaydeden Sağlık Bakanlığı yetkililerince bir süre daha tedbirli olunması gerektiğine dair uyarıların dikkate alınması kararlaştırılmıştır.
Ayrıca; uzunca bir süredir genel merkezimizde yapılamayan bayram törenlerinin, bu defa gerçekleştirilmesi hâlinde kalabalık bir partili kitlesinin bir araya gelmesi ve bu durumun salgını arttırması ihtimali göz önüne alınmıştır.
Buna göre, önümüzdeki Temmuz ayının 9’unda başlayacak Kurban Bayramı dolayısıyla MHP Genel Merkezinde bayramlaşma töreni yapılmayacaktır.
İl teşkilatlarımızın, genel merkez kararına uygun o k bayramlaşma töreni düzenlememeleri gerekmektedir. Kurban Bayramınız mübarek olsun" denildi.