Karabük’te akşam saatlerinde akıl almaz bir olay yaşandı. Arkadaşı ile caddede yürüyen genç, saldırıya maruz kaldı. Caddede yürüdü esnada baba ve oğlunun saldırısıyla karşılaştı. Saldrının ardından genç, yüzü kanlar içinde kaldı.

Ne olduğunu anlamayan genç, yakındaki ayakkabı dükkanına sığındı. Yaşanan saldırı anları ise, an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

OLAY, KEMAL GÜNEŞ CADDESİ'NDE YAŞANDI

Kemal Güneş Cadde'sinde arkadaşı ile birlikte yürüyen Ekrem Can Y. isimli genç, dakikalar sonra saldrıya uğrayacağından haberszidi. İki genç, hiç beklemediği bir anda iki saldırganın tacizine uğradı.

Arkalarından gelen baba ve oğlu, önce Ekrem Can Y. isimli şahısa saldırdı. Can Y., peş peşe yüzüne doğru darbe aldı. Genç, aldığı yumruklar sonucu neye uğradığını şaşırdı. 

Gencin yüzü kanlar içinde kalırken, çareyi cadde üzerindeki ayakkabı satışı yapılan bir dükkana sığınmakla buldu. Bu sırada dayak yiyen gencin yanındaki arkadaşı ise, saldıranları engellemeye çalıştı. Diğer gencin çabası yetersiz kalırken, yumruklardan nasibini aldı. Baba ve oğul, bir diğer genci de darb etti.

SALDIRININ NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Akşam saatlerinde yaşanan saldırıyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama gelmedi. Bu yüzden saldırının neden gerçekleştiği henüz bilinmiyor. Diğer yandan taraflar, birbirinden şikayetçi olmadı.

Karabük merkezde yaşanan olayları ise, vatandaşlar merak içinde takip etti. İki gencin ayakkabı dükkanına sığınmasının ardından  baba ve oğlu olay yerinden uzaklaştı. 

Ekrem Can Y. isimli genç, yüzüne aldığı yumruklar sonucu hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı Kemal Güneş Cadde'sine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi burada yaptı. Sonrasında yaralı genç ve arkadaşı  ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.