Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karabük'ü tertemiz yapmak amacıyla aralıksız çalışmalara devam ediyor.

Halk sağlığını koruma amacıyla sokakların hijyenik olmasına büyük önem veren belediye, çevreye yayılan kötü koku ve hastalıkların önüne geçmeyi hedefliyor.

Gece gündüz demeden 7/24 çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, periyodik olarak çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması, cadde, sokak ve kaldırımların süpürülmesi gibi görevleri titizlikle yerine getiriyor. Ayrıca, yollarda ve kaldırımlarda biriken toz ve çamurlar basınçlı su ile yıkanarak temizleniyor. Bu kapsamda, şehrin tüm noktalarında temizlik çalışmaları kesintisiz sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çevre temizliğinin belediye çalışmalarının en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, "Şehrimizin temizliği ile ilgili çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışıyorlar. Temizlik konusunda duyarlı davranmaya özen gösteriyoruz. Karabük’ü daha temiz bir il haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda pırıl pırıl bir Karabük için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi.

Editör: Haber Merkezi