Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu'da bulunan fakülte dekanları ve meslek yüksekokulu müdürleri ile Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest'e ev sahipliği yapacakları konusunda iş birliği toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, 2-3 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğin detayları ve organizasyon süreci masaya yatırıldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Erten ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Düha Koç katıldı.

Toplantıda, Sosyalfest'e dair yapılacak çalışmalar ve etkinlikler için bir yol haritası belirlendi. Safranbolu'daki üniversite birimlerinin durum analizleri yapılarak, geliştirilmesi gereken alanlar tespit edildi. Ayrıca, üniversite birimlerinin iş birliği içinde çalışmaları ve ortak projeler yapması konusunda kararlar alındı.

2-3 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan Sosyalfest'in, sosyal bilimler alanındaki önemli bir etkinlik olması bekleniyor. Toplantıda alınan ortak kararlar, etkinlik sürecinin başarıyla tamamlanabilmesi için gerekli olan planlamaların yapılmasını sağlayacak.