EMITT-2022 Fuarı'nın son gününde eski Karabük Valisi Rize Valisi Kemal Çeber Karabük standını ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ile görüşen Vali Çeber, Karabük'e selamlarını gönderdi.
Karabük'te görev yaptığı süre boyunca Karabüklülerin sevgisini kazanan ve önemli hizmetler gerçekleştiren Vali Çeber Karabüklülerin sevgisini kazanmayı başarmıştı. Karabük ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Rize Valisi Kemal Çeber ilimizi EMITT Fuarı'nda da yalnız bırakmadı. 2017-2018 yılları arasında Karabük'te Valilik görevini yürüten ve 2018'den beri Rize Valisi olan Çeber, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Ulus rası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)'nda "Cumhuriyet Kenti Karabük" standını ziyaret etti
Ziyarette Vali Çeber ile Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin hasbihalde bulundu.
Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamada: "EMITT-2022 Fuarının son gününde eski Karabük Valimiz Kemal Çeber "Cumhuriyet Kenti Karabük" standımızı ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ile görüşen Vali Çeber, Karabük'e selamlarını gönderdi" denildi.