Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi MYK üyesi Osman Serkan İleri, Parti Meclisi üyesi Eşber Atila Karabük’te bir basın toplantısı gerçekleştirdi.  Memleket Partisi Genel Merkezinden bir görevlendirme ile Karabük'ü ziyaret eden heyet Memleket Partisi Karabük İl Başkanlığında partililer ile bir araya geldi  Kastamonu, Karabük, Bartın ve Zonguldak illerine ziyaret gerçekleştirmekte olduklarını belirten heyet, denetimin Karabük ayağında önemli açıklamalar gerçekleştirdiler. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"> Memleket Partisi MYK üyesi Osman Serkan İleri, Genel merkezlerindeki yönetim ekibi, Merkez Yürütme Kurulu ve Parti meclisinin bütün illeri tek tek dolaştığını ve bütün örgütlerle tanışarak yereldeki sorunları öğrenmeye çalıştıklarını söyledi. Memleket hareketi ile başlayan ve Memleket Partisi o k yoluna devam eden bir  hareket olduklarını belirten İleri, Muharrem İnce liderliğinde kurulan siyasi oluşumun diğerlerinden farklı olduğunu vurguladı. MYK Üyesi Osman Serkan İleri, Memleket Partisinin diğer partilerden farklı olduğunu ve çok genç bir kadro ile memleketin sorunlarını çözeceklerinin altını çizdi. Memleket partisi o k ülkenin sorunlarının çözülmesi bakımından diğer partilerin kendilerinden faydalanabileceğini ifade eden İleri, Muharrem İnce başkanlığında özellikle üretim ve tarım konusunda diğer partilerle iletişime geçebileceklerini vurguladı. Parti üyelerinin kendi imkânları ile çalışma devam ettiğini vurgulayan memleket partisi MYK üyesi Osman Serkan İleri, partililer ile el ele vererek bütün sorunları çözmeye hazır olduklarını ifade etti.

Eşber Atila'dan Memleket Partisi'ne Davet

Osman Serkan İleri'den sonra toplantıda söz alan Memleket Partisi PM Üyesi Eşber Atila ise memleket için yola çıktıklarını ifade ederek tüm vatandaşları Memleket Partisi'ne davet etti. Memleket Partisi teşkilatı ile bir araya geleceklerini ifade eden Atila 2023 seçimlerinde başarılıl olmak için tüm eksikleri tamamlayacaklarını vurguadı.

"Z Kuşağına Güveniyorum"

Son o k programda konuşan Memleket Partisi İl Başlanı Muharrem Uğur Ünsal ise teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. Yenice ve Eflani'de teşkilatlandıklarını belirten Başkan Ünsal 2023 seçimlerinde 3 milletvelili çıkarmak için çalışacaklarını vurguladı. Bununla beraber Memleket Partisi teşkilatlarının genç isimlerden oluştuğunu vurgulayan Muharrem Uğur Ünsal özellike Z kuşağına çok güvendiğinin altını çizdi. Genel Başkan Muharrem İnce'nin ülke yönetebilecek en donanımlı lider olduğunu söyleyen Ünsal Memleket Partisi'nin 2023 seçimlerinde birinci parti çıkacağını ileri sürdü.