Karabük'ün ilk ve tek konsept okulu olan Açı Koleji Salih mezıniyet töreninde Ece Seçkin konseri ile öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Her sene düzenlediği çeşitli etkinliklerle adından söz ettiren Açı Koleji öğencilerin mezuniyet heyecanına bu sene de ortak oldu. Salih Aydın tarafından kurulan ve eğitimde ilimize önemli katkılar sağlayan Karabük Açı Koleji her sene düzenlediği mezuniyet törenleri ile öğrencilerin heyecanına ortak olurken aynı zamanda koca bir senenin stresini atmalarına katkı sağlıyor. İlimizin ilk ve tek konsept okulu olan Karabük Açı Koleji 16 Haziran Perşembe günü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Ece Seçkin'in sahne aldığı programda Açı Koleji öğrencileri doyasıya eğlendi.  " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"> Düzenlenen programa; Türkiye İş Kurumu Müdürü Mustafa Çalış, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Karabük  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özdemir, okulun kurucusu Salih Aydın, öğretmenler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. İlk o k programda veda konuşması yapan okul birincisi Sudenaz Müsellimoğlu mezun o k arkadaşları adına öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti. Programda konuşan Salih Aydın ise Karabük’te eğitim ve öğretimde hep ileriyi hedefleyerek çalıştıklarını belirterek, mezun olan öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamları için başarılar diledi. Törende konuşma yapan Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve Okul Müdürü Kazım İter öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dileyerek öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundular. Saat 18.30'da başlayan programda mezun olan sınıflar büyük bir coşkuyla kep atarken veliler de onların heyecanına ortak oldu. Kep atılmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler oyun havası oynadılar ve halay çektiler.

Sahnede Tanıdık Bir İsim Yalçın Erdem

Ece Seçkin konserini heyecanla bekleyen Karabüklü öğrenciler konser öncesi büyük bir sürprizle karşılaştı. İlimizde gazetecilik yapan ve İHA Bölge Müdürü olan meslektaşımız Yasin Erdem'in kardeşi Yalçın Erdem yeni parçası "Güle Güle"yi ilk defa Açı Koleji öğrencileri için seslendirdi.

Program Ece Seçkin Konseri İle Devam Etti

Hem mezuniyet hem de önümüzdeki günlerde yapılacak olan YKS sınavı stresi yaşayan lise son sınıf öğrencileri dün gece Ece Seçkin konseri ile doyasıya eğlendi. Mezuniyet töreninde sahne alan Ece Seçkin birbirinden güzel şarkıları ile öğrencileri coşturmayı başardı. Öğrenciler ile sohbet de eden Seçkin minik hayranlarının fotoğraf çekilme isteklerini kırmadı. Öğrenciler ve veliler Seçkin'in şarkıları ile doyasıya eğlendi. Her sene birbirinden güzel sanatçılar ile öğrencilerin heyecanına ortak olan Karabük Açı Koleji  geçtiğimiz yıl Aydilge'yi bu sene de Ece Seçkin'i öğrencileri ile buluşturdu. Önümüzde dönemde Karabük Açı Koleji'nin hangi sanatçıyı öğrencilerle buluşturacağı merak ediliyor.