Orman Genel Müdürü, Yenice İşletme Müdürlüğü yönetim kadrosuyla değerlendirme bulundu.  Genel Müdür Karacabey, yaptığı konuşmada, Yenice İşletme Müdürlüğü ve Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünün büyük bir okul olduğunu, teknik ve entansif ormancılığın en iyi yapıldığı yerlerden biri olduğunu belirtti.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ

Yıl sonu nedeni ile 2023 yılının değerlendirmesini birlikte, 2024 yılı programı üzerinde de istişarelerde bulunan toplantıda Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Yenice ve Karabük ili ormancılık çalışmaları hakkında Genel Müdür Karacabey’e bilgi verdi. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Karacabey’e teşekkür etti.

Karacabey, "Yaptığımız işlerde başarılı oluyorsak bunu tek başımıza değil, ekip olarak hep birlikte yapmaya borçluyuz. Ormancılığımızı bir adım ileriye götürmek amacıyla hepimiz gayret içerisindeyiz" dedi.

Toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman, Basın Müşaviri Mümin Döngez, Yenice İşletme Müdürü Umut Yılmaz, İşletme Müdür yardımcısı, işletme şefleri ve işletme saymanı yer aldı.