Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Delege seçimleri sonuçlandı. Karabük Derin Haber ekibi seçimi yerinden takip ederek yaptığı canlı yayınlarla sonuçları ve seçim alanından ilk görüntüleri takipçileri ile paylaştı.

Aylardır Ulvi Üngören ve Kenan Yılmaz arasında devam eden seçim yarışı delege seçimleri ile sonuçlandı. Yapılan delege seçimlerinde kazanan taraf Kenan Yılmaz oldu. Karabük'ün tek canlı yayın sistemine sahip olan basın kuruluşu Karabük Derin Haber seçimleri yerinden takip ederek seçimin ardından ilk görüntüleri takipçilerine naklen yayınladı.

Kardemir, Karçel, Kardökmak, MESCİER D.Ç. ve Yolbulan D.Ç.'de bugün yapılan delege seçimlerinde resmi olmayan sonuç göre Kenan Yılmaz 125 delegenin 118'izini aldı. Ulvi Üngören ise Karçel A.Ş.'de delege seçimlerini önde bitirerek buradaki 6 delegeyi almayı başarırken KARDEMİR'den ise 1 delege alabildi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Kongresi'nde oy kullanacak olan delegelerin büyük bir çoğunluğunu kazanan Kenan Yılmaz'ın şube başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Seçim Ardından Büyük Sevinç

Özçelik İş Sendikası delege seçimlerinden ardından Kenan Yılmaz Kardemir Baştemsilcilikte coşkuyla karşılandı. Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi Başkan Adayı Kenan Yılmaz burada bir teşekkür konuşması yaptı. Kenan Yılmaz'ın ilk açıklamalarını seçim bölgesinde bulunan Karabük Derin Haber canlı o k takipçilerine aktardı. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Kenan Yılmaz bu zorlu süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

"Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi'nde Yeni Bir Dönem Başlamıştır"

Kenan Yılmaz yaptığı teşekkür konuşmasında; "Selam olsun tarih yazan şanlı çelik işçisine. Selam olsun burada bizimle el ele, kol kola, omuz omuza ve yürek yüreğe yürüyenlere. Selam olsun bize güvenenlere, ,inanan , bizimle gülüp bizimle ağlayan . Aylardır ailemizden, sevdiklerimizden ve zamanımızdan fedakarlık yaparak yılmadan yorulmadan, çalışarak kazandığımız delege seçimlerinde bugün büyük bir tarih yazdık. Birliğimizin ve beraberliğimizin karşısında hiç bir gücün duramayacağını herkese göstermiş olduk. Artık Çelik İşçisi kazanmıştır. Bundan böyle şanlı çelik işçisi ve Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şubesi için yeni bir dönem başlamıştır. Bu yolda bizlerle birlikte yürüyen bizlere inanan, güvenen, siz değerli kardeşlerime ve 125 delegenin 188 tanesini bize kazandıran şanlı çelik işçisine teşekkür ediyorum. " dedi.