Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili sürekli ulusal gündemde eleştirileri ile yer almasının rahatsızlık yaratmadığını belirtti.

Derin Tv de katıldığı programda kendisinin yaptığı açıklama ve eleştrileri nedeni ile Cumhur ittifakını zedelediği ve MHP Genel Merkezi'nden uyarı alıp almadığı şeklindeki soruya cevap verdi.

Vergili, kesinlikle alakası yok. Ben doğruları söyledim. Ben Cumhurbaşkanına cevap vermedim. Ben milletvekillerine cevap verdim. Ben de burda bir seçime girmişim. Madem aramızda bir ittifak var, burda da ittifakla devam etselerde. Kendi belediye başkan adayları ile devam etselerdi. Kaprisler yapacaklarına kendileri uygun bir belediye başkan adayı bulsalardı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ittifak olsaydı aday olmayabilecektim. derken,  Bir kaç ay önce ismi gündeme gelen Çam Sakura Hastanesi Başhekimi Nurettin Yiyit ile ilgili olarak, "ittifak adayı olabilirdi. Hatta kendisini Devlet Bahçeli beye götürebilirdim." diyerek Karabük'te cumhur ittifakının olmamasının sebebinin kendisi olmadığını ima etti.

İşte programda yaptığı o ilginç açıklamalar.