Tam kapanma sürecine gelmesine rağmen Ramazan Bayramında havaların güneşli olması ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Birçok vatandaşın tam kapanma sürecinde kentlerden kırsala kaçtığı Ramazan Bayramında; tatilciler evlerinin bahçelerinde güneşli havaların keyfini çıkarabilecek. 
Karabük Valiliği Ramazan Bayramında beklenen hava tahminlerini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamaya göre bölgemizde ve ilimizde hava durumunun Parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bununla beraber Ramazan Bayramı boyunca bölge genelinde yağış beklenmiyor.
Tatil tadı veren hava durumunun Ramazan Bayramına ve  tam kapanma sürecine denk gelmesi kent merkezlerinde kalmak durumunda olan vatandaşları üzdü. Bu yılda koronavirüs gölgesinde geçen Ramazan Bayramını vatandaşlar evlerinden kutlayacak. Bayramda beklenen güzel havaların tadını ise kapanma sürecinde köylerine ve yazlıklarına kaçan vatandaşlar çıkaracak.