KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 2-3 Mart 2024 tarihlerinde KBÜ ev sahipliğinde yapılacak SOSYALFEST ilişkin görüşmeler gerçekleştirdi.

KBÜ Rektörü Kırışık, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile bir araya gelerek, ilde ve bölgede gerçekleştirilebilecek iş birlikleri, ortak yürütülebilecek faaliyetler ve SOSYALFEST'e dair görüşmeler yaptı. Gerçekleştirilen görüşmelere rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve Genel Sekreter Lütfü Köm, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Karabük TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Başkan Yardımcısı ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı eşlik etti.

Rektör Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, SOSYALFEST ile gelişime öncülük et" sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir ve Kayseri’de gerçekleştirdiği görüşmelere Karabük’te devam etti.
Yapılan görüşmelerde Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, SOSYALFEST üzerinde değerlendirmeler yapıldı.