Karabük Üniversitesi'nin sevilen Rektörü Prof. Dr. Refik Polat kızını evlendirdi. Uzunca bir süredir Karabük Üniversitesi'nde görev yapan Refik Polat böylece Safranbolu'ya dünür oldu.

Rektör Polat'ın kızı Nadire, Safranbolu'lu iş insanı Aziz Altınok'un oğlu Muhammed ile hayatını birleştirdi. Safranbolu Yazıköy'de Altınok ailesine ait bağ evinde gerçekleştirilen sade düğüne Karabük Protokolü ve üniversite camiası da davetli olarak katıldı.

Kent Protokolünden Karabük Valisi Fuat Gürel, 27. Dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran, TSO Başkanı Fatih Çapraz Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, MHP il başkanı adem Kar, bazı kurum müdürleri ile iş ve cemiyet hayatından bazı isimler katıldı.

Bunun yanısıra, bölgemizdeki bir çok üniversitenin Rektörleri, YÖK Yönetim Kurulu'ndan bazı isimlerin katıldığı öğrenildi.

Derin Medya gurubu kuruluşları, Derin Tv ve Karabük Derin Haber ailesi olarak Nadire ve Muhammed çifitine hayırlı olsun temennisinde bulunur bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Sait Alıcı