DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın Rusya Ukrayna Savaşı hakkında konuştu. Deva Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın ve ekibi televizyonumuzu ziyaret ederek, Derin TV stüdyolarında incelemelerde bulundu. Aydın ziyarette özel açıklamalarda bulunarak Rusya- Ukrayna savaşının bir an önce son bulmasını diledi.  DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın ve ekibi Derin TV'yi ziyaret ederek özel açıklamalarda bulundu. Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı ile görüşen Deva Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın ve ekibi stüdyo hakkında Başkan Alıcı’dan bilgiler aldı. Gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinde Derin TV stüdyolarını çok beğendiğini dilen getiren Aydın, stüdyonun gerek mimarisi gerekse ekipmanları ile teknolojik bir yapıya sahip olduğunu dile getirdi. Ayrıca ülke gündemi ile ilgili özel açıklamalarda bulunan Aydın Ukrayna'nın resmi makamlarının savunulması gerektiğini vurguladı.  " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

"Rusya'nın Ukrayna'yı İşgali Kabul Edilemez"

Rusya Ukrayna Savaşı hakkında konuşan Yusuf Aydın hükümeti eleştirerek barışın olması için diplomasinin yapılmasını temenni ettiğini vurguladı. Yusuf Aydın açıklamasında; "İşgal kabul edilemez. Rusya'nın Ukrayna’yı işgali kabul edilemez. Günümüzde bunun olması çok büyük bir sorun yaratacaktır. Hem Türkiye’ye hem Avrupa’ya önemli yaralar açacaktır. Maalesef ülkemizde hükümetimiz bununla ilgili gerekli girişimlerde bulunmamaktadır.  Afrika’yı geziyor. Rusya’nın Ukrayna’ya yığınak yaptığı bilinmektedir ama cumhurbaşkanımız Afrika gezisindedir. Bununla ilgili tedbirler A planı, B planı, C planı nedir bilmiyoruz. Bizim beklediğimizin üstünde, Rusya’yı bir tehdit unsuru  gibi görmüştük ama bugün görüyoruz ki artık işgale başlamıştır. Ukrayna’nın toprak bütünlüğü önemlidir. Biz nasıl daha önce Suriye’de toprak bütünlüğünü ve oradaki yerel yönetimi savunacağımız gibi burada da Ukrayna’yı ve Ukrayna’nın resmi makamlarını savunmamız gerekir. Oradaki ayrılıkçı ve diğer grup gereken cevap verilmelidir. Hükümetimizce bunun bir an önce yapılması gerekir. İnşallah bu savaş bir an önce durmalıdır. İnsanlık için ölümlere sebep olacak barışın olması için diplomasinin yapılmasını temenni ediyorum."

"Ekonomik Şartların Zor Olduğu Dönemde Böyle Bir Yatırım Cesaret"

Derin TV stüdyoları hakkında da açıklamalarda bulunan Aydın konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “ Ben bir mühendis o k hem mimari açıdan hem de teknolojik açıdan çok güzel buldum. Gerçekten emek verilmiş, günümüz teknolojisine uygun, günümüz mimarisine uygun çok güzel bir stüdyo olmuş. Ekonomik şartların zor olduğu bu dönemde böyle bir yatırım yapmak, böyle bir iş yapmak hakikaten cesaret ister. Kendisini bu cesaretinden dolayı teşekkür ederim. Stüdyonun Karabük’e iyi hizmetler vereceğine iyi yayınlar yapacağına inanıyorum. Karabüklüleri ülkemize taşıyacak, ulus rası boyutta da haberler yapacağına inanıyorum umarım iyi yayınları olur. Karabük için hayırlı olur diye düşünüyorum.”

"Karabük'e Daha İyi Hizmetler Verebilmenin Derdindeyiz"

Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizde Derin Haber ve Derin TV o k Deva Partisi İl Başkanımıza ve ilçe başkanları var, yönetim kurulu üyeleri var on teşekkür ediyoruz. Bizlere onur verdiler, güç verdiler. Bizler bu desteklerle, bize karşı göstermiş oldukları iltifatlarla, bizde kendimizi daha iyisini yapmaya zorunlu hissetmeye başlıyoruz bunlar önemli. Gerçekten tek derdimiz var, Karabük’e daha iyi hizmetler verebilmek. Karabük’te şu ana kadar eksikliğini hissettiğimiz televizyonculuk alanında, teknoloji alanında bir tık daha yukarıyı verebilmek. Amacımız bu. Kendimizle yarışıyoruz başka bir şey değil. Kendi kendimizi nasıl aşarız her gün bunun hayalini kuruyoruz. Herkesin amacı hizmet. Bizim görevimiz sadece ayna. Biz aynayız, sizlerden ve toplumdan aldıklarımızı yansıtmakla görevliyiz. Hep birlikte bu ülke menfaatleri için bu kentin menfaatleri için iyi şeyler yapacağız diye umuyorum.” Şeklinde konuştu. Deva Partisi İl başkanlığının gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın, İl Başkan Yardımcısı Soner Alkan, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Duru, Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yavız, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Başkanı Ramazan Eliyazıcı yer aldı.