Büyük Birlik Partisi Safranbolu İlçesi, 2. Olağan Kongresini düzenledi. Artış koronavirüs vakaları nedeniyle açık havada yapılan kongre de BBP İl Başkanı Dursun Kılıç divan başkanlığı yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen kongre de konuşma yapan İl Başkanı konuşmasının ilk bölümünde Muhsin Yazıcıoğlu’nu yad etti. Konuşmasının devamında koronavirüse değinen Kılıç Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ve tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Bedelini Bin Yıldır Canımızla Ödüyoruz”

Konuşmasının ikinci bölümünde Akdeniz’de yaşanan gerilime değinen BBP Karabük İl Başkanı Dursun Kılıç,” “Anadolu topraklarını vatan kılmanın bedelini bin yıldır canımızla kanımızla ödüyoruz. Milletimiz hür olsun, devletimiz ilelebet payidar olsun da canımız da kanımız da helal olsun. Bugün Doğu Akdeniz’de Mavi Vatan sathında yeni Sevr anlaşmalarının dayatılmaya çalıştıklarını görüyoruz. Türk Milleti var oldukça ne vatanımızın bir karış toprağını ne de bir damla suyunu kimseye yar etmeyeceğiz” diye konuştu.

“Safranbolu’da Başkan Değişmedi”

Dursun Kılıç’ın ardından gerçekleştirilen seçimde tek liste ile aday olan mevcut başkan Mustafa Kesgin görevine devam etti. İlçe yönetimin de ise "Adem Öztürk, Erhan Ataş, Mehmet Kara, Nazlı Kurşun ve Ahmet Temel” yer aldı.