Çevre Şehircilik ve iklim değişikliği bakanı Mehmet Özhaseki'den Eskipazar'a TOKİ  konut müjdesi.

Ak Parti'nin soy ismi gibi Civa gibi Belediye Başkan adayı Serkan Civa seçim döneminde gelen her bakandan ilçesi Eskipazar için bir kaç yatırım sözü almadan bırakmıyor. Ulaştırma Bakanı, Orman Bakanı, Tarım Bakan Yardımcısı'nı ziyaretleri sırasında yakalayan Belediye başkan adayı Serkan Civa vatandaşlardan gelen tüm talepleri bir bir ileterek yatırım ve çözüm talebinde bulunuyor.

Son olarak Karabük'ü ziyaret eden TOKİ'nin bağlı bulunduğu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ak Parti Karabük İl teşkilatında görüşen Civa, kuraları yapılan TOKİ konutlarının bir an önce başlaması için talepte bulundu. Talep üzerine bakan Özhaseki TOKİ Başkanını çağırarak, "Ömer bey, bu işi yapacak olan sensin. Bak başkan adayımızın talebi var. Almadan gitmem diyor. Ne zaman yapacaksın diye sordu. Aradaki konuşmalarda TOKİ Başkanı Ömer Bulut efendim hemen başlayacağıız, gerekeni yapacağız dedi. Bakan Özhaseki de yaptığı açıklama ile Mayıs ayı başında Eskipazar TOKİ konutlarının ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi. 

İşte her gelen Bakan'dan yöresine yatırım ve hizmet koparmayı kendisine amaç edinmiş Eskipazar aşığı denilen Belediye Başkan adayı Serkan Civa ve Bakan Haseki arasındaki diyalog.