Yenice halkının büyük desteği ile belediye başkanı seçilen Ş.Sertaş Karakaş, su depolarının vanalarını kasten kapatan kişi veya kişilere sert tepki gösterdi.İlçede yaşanan su kesintisinin sorumlularının bulunması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Karakaş, yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki su depolarının vanalarını kasten kapatan, kimliği belirlenmeye çalışan kişi ya da kişiler halkımızın susuz kalmasına sebep oldu. Olaya polis ekipleri el koydu ve bu şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışmaya başladı," ifadelerini kullandı.

Başkan Karakaş, bu olaya karışanların halkın iradesine zarar vermek isteyen kişiler olduğunu belirterek, "Gözü kararmış bu şahsiyet yoksunu bu zavallıları ve sahiplerini Yüce Allah'ımıza havale ediyoruz. Halkımız bu kişi ya da kişilere dersini sandıkta verdiği gibi vicdanlarında da verecektir," dedi.

Yenice Halkı Mağdur Edildi

Yenice ilçesinde yaşanan bu olay, halkın susuz kalmasına neden oldu ve büyük tepkiye yol açtı. Belediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş, vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gidermek için çalışmalara başladıklarını belirtti ve sorumluların en kısa sürede adalete teslim edileceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi