Şevval Sam Safranbolu Konseri vatandaşları coşturdu. 22. Ulus rası Altın Safran Film Festivali Şevval Sam Konseri ile son buldu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu  Şevval Sam Safranbolulu mükemmel bir final gecesi yaşattı. Sahne performansıyla hayranlarını büyüleyen Şevval Sam Safranbolu konserini Karabük Derin Haber canlı yayınladı. 

Kültürel Miras ve Korumacılık ana teması ile 22. kez kapılarını sanatseverlere açan Ulus rası Altın Safran Belgesel Film Festivali dolu dolu etkinliklerle kutlandı. Festival kapsamında DJ ve rap performanslarının ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Şevval Sam hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü şarkıcı meydanı dolduran vatandaşları coşturdu. Birbirinden güzel şarkıları hayranları ile söyleyen Sam, Safranbolu unutulamayacak bir gece yaşattı. Sahne performansı ve şarkıları ile 7'den 70'e herkese hitap eden Şevval Sam Safranbolu konserinin finalinde vatandaş Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile birlikte söylediği 100. yıl marşı ile veda etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından ünlü sanatçıya Safranbolu'ya özgü tarihi ev maketi, Safranbolu lokumu ve çiçek takdim edildi.

Şevval Sam Safranbolu Konserini Karabük Derin Haber Canlı Yayınladı

Her yıl farklı bir coşkuyla kutlanan Ulus rası Altın Safran Belgesel Film Festivali'nin son gecesinde Şevval Sam Safranbolu da mükemmel bir finale imza attı. Festivali başından itibaren yakından takip eden Karabük Derin Haber yaptığı canlı yayınlarla konserlere gelemeyen vatandaşları eğlenceden mahrum bırakmadı. Konser alanını dolduran ve evlerinin pencerelerinden konseri izleyerek eğlenen vatandaşları da ekranlarına aktaran Karabük Derin Haber ekibi festival heyecanına ortak oldu. Konserlere gelemeyen vatandaşlar, birbirinden mükemmel performansları Karabük Derin Haber'den izledi.

Şevval Sam Safranboluluları çok sevdi.  Ünlü sanatçının bütün şarkılarına eşlik eden Safranbolulular, Şevval Sam'dan tam puan aldı. Şevval Sam Safranbolu sahnesinde hayranları ile birlikte Karadeniz türkülerinden, Neşet Ertaş'a kadar birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Bölge halkının en sevdiği şarkılardan biri olan "Erik Dalı" performansı ile Beyonce gönderme yapan Şevval Sam Yeşilçam filmlerinin mükemmel şarkılarını Safranbolulularla birlikte seslendirdi.

22. Ulus rası Safranbolu Belgesel Film Festivali,  Şevval Sam Safranbolu konseri ile mükemmel bir final yaparak son buldu.