2017 Avrupa Kıta rası Şampiyonu olan Karabük’ün ve ülkemizin gururu Sadık Özkesoğlu Moskava yarışlarına hazırlanıyor. 1995 yılından beri profesyonel sporcu olan bir çok spor branşında başarı elde ederek ülkemizi ve ilimizi ulus rası platformlarda temsil etti. Başarısını disiplinli çalışmaya ve sabırlı olmasına bağlayan Özköseoğlu kariyerine birden fazla kick boks şampiyonlukları eklemeyi başardı. Geçirdği sakatlığın ardından kick boks sporuna veda etmek zorunda kalan 2017 Kıta rası Şampiyonu Sadık Özköseoğlu şimdi de vücut geliştirme branşında ülkemize ve ilimize madalya kazandırmayı hedefliyor. Karabük’te ulus rası alanda vücut geliştirme yarışmasına katılan ilk kişi unvanına sahip olan Sadık Özköseoğlu Ukrayna’dan üçüncü o k döndü ve Moskova’da düzenlenecek olan yarışmaya katılmaya hak kazandı. Hayatı boyunca kendini zor koşullar içinde bulduğunu ifade eden 2017 Avrupa Kıta rası Şampiyonu Sadık Köseoğlu aynı zamanda Fitness Salonu işletiyor. İnsanların bağışıklık sistemini geliştirmeleri için spor yapmaları gerektiğine vurgu yapan Köseoğlu özellikle pandemi sürecinden sonra insanların spordan uzaklaştığını ifade etti. Spor salonunda her türlü egzersiz ve branşın yer aldığını beyan eden Özköseoğlu Safranbolu ve Karabük halkı için deneyimlerini paylaşmaya hazır olduğunu belirtti. Safranbolu’da Akademi Fitness Spor Salonunda deneyimli kadrosu ile müsabaka hazırlanan Sadık Köseoğlu sporcu olmak isteyen gençlere destek olacağının mesajını verdi.

Limitleri Ortadan Kaldırmak İçin Vücut Geliştirme Alanına Yöneldim”

Uzun bir süre kick boks sporu ile uğraştığını ifade eden Köseoğlu, “Her zaman sahalarda olmak, mücadele etmek ve içimdeki savaşı sürdürmek hem de limitleri ortadan kaldırmak için Vücut geliştirme alanına yöneldim. Her spor branşının güzellikleri yanında çok büyük zorlukları da var. Her spor branşı insana yeni bir mantalite yeni bir güç katıyor Vücut geliştirme insanın kendi heykel traşını yaptığı bir alan. Aç uyulan geceler, sıkı diyetler, sert antrenmanlar, dökülen terler ... bunların hepsi güçlü bir mentalite ve sağlam bir disiplin isteyen şeyler. Ve bunları en iyi şekilde yapan bu yarışın galibi oluyor.” İfadelerine yer verdi.

“Şehrimi ve Ülkemi Temsil Etmek Her şeyden Daha Değerli ve Gurur Verici”

Hırsını çevresindeki insanların kendisini örnek bir sporcu o k görmesine bağlayan Sadık Özköseoğlu, “Bu tür alanlarda da kendi şehrimi ve ülkemi ulus rası alanda temsil etmek benim için her şeyden çok daha değerli ve gurur verici. Aynı zamanda Karabük ‘te ulus rası alanda vücut geliştirme yarışmasına katılan ilk kişi olma ünvanlına sahip olmak ayrı bir gurur benim için. Bundan sonraki yarışma daha sıkı çalışarak Avrupa’da kick boks alanındaki Şampiyonluklarıma şimdi de vücut geliştirme şampiyonlukları eklemek istiyorum ve ülkemi bu alanda da temsil etmek için çalışacağım.” şeklinde konuştu.

“Sporcu Vereceğiniz Destekler Ülkemizi Çok İyi Yerlere Taşıyacak”

Salon işletmenin önemli maliyetlerini olduğuna dikkat çeken 2017 Kıta rası Avrupa Şampiyonu Sadık Özköseoğlu, Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki biz sporcu vereceğiniz destekler biz sporcuları ve ülkemizi çok daha iyi yerlere taşıyacak. Bir salon işletmek ve aynı zamanda yarışma hazırlanmak çok ciddi rakamlarda gider meydana getiriyor ve karantina dönemi boyunca büyük zarara uğradık bu konu da destekleriniz bizim için çok önemli olacak.” Dedi.

 “Daha İyi Hazırlanıp Daha İyi yerlerde Temsil Edeceğim Ülkemi”

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Özköseoğlu, “Yarışma hazırlığım boyunca bana her konuda maddi manevi desteğini esirgemeyen, moral ve motivasyonunu eksik etmeyen Serdar Gökyurt, Hasan Kale Ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda beslenmem konusunda bana sponsor olan Uğur Çankaya’ya Şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki yarışma daha iyi hazırlanıp daha iyi yerlerde temsil edeceğim ülkemi, hepinize desteğiniz için çok teşekkürler.” Diye konuştu.   " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">