Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından, Stratejik planlama sürecine ilişkin  bilgilendirme toplantıları başladı. 4 gün sürecek bilgilendirme toplantılarının ilki bugün gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan yaklaşık 200 kurum yöneticisine, stratejik planlama ile izleme ve değerlendirme süreçleri hakkında 4 gün boyunca yapılacak olan toplantıların ilki bugün yapıldı.

Toplantı, Karabük İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Acarlı'nın açılış konuşması yapmasıyla başladı. Stratejik planın bütün okul ve kurumlarımızda büyük bir hassasiyetle hazırlanması gerektiğini vurgulayan ACARLI okul/kurumlarımızın geleceğe yönelik stratejik planın yol haritası olduğunun altını çizdi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Acarlı'nın konuşmasının ardından Milli Eğitim Uzmanı Hanife Merve Erdoğan tarafından stratejik plan ve planlama süreçlerine ilişkin rehberlik faaliyeti yürütüldü.

Toplantı kurum müdürleri tarafından yöneltilen soruların cevaplandırılması ve iletişim kanallarının paylaşılmasının ardından iyi dilek ve temenniler ile tamamlandı.