Tarımsal Kalkınma Zirvesi sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen ve  3 gün süren, belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünlerinin sergilendiği fuarda; Korumanın Başkenti Safranbolu standı yoğun ilgi gördü. 30 Eylül – 2 Ekim arasında  İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen ve CHP'li 160 belediyenin yanı sıra 300'ün üzerinde tarım kooperatifinin katıldığı Tarımsal Kalkınma Zirvesi sona erdi. Belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünlerinin sergilendiği fuarda; Korumanın Başkenti Safranbolu standı yoğun ilgi gördü.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, çok sayıda Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanı ile çeşitli kooperatif üyelerinin de ziyaret ettiği Safranbolu standında; Safranbolu Belediyesi görevlileri konuk ; Safran, Safranbolu kıtırı, Safranlı Lokum ve kolonya gibi ilçenin tescilli ürünlerini tanıttı.

"Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum"

Fuar ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımları ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlen fuar, tüm katılımcılar açısından verimli geçti. Burada, büyük bir yara haline gelen ülkemizdeki tarım sorunu ile ilgili neler yapılabilirin yanı sıra belediyemizin tarıma olan katkısını da anlama imkânı bulduk. Başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.