Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Bolu’da dönüş yoğunluğu başladı. Tatillerini memleketlerinde ve turizm bölgelerinde geçiren vatandaşların geri dönüşe geçmesiyle Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hareketlilik yaşandı.

Ramazan Bayramı’nın, okulların ara tatiliyle birleşerek 10 güne uzaması nedeniyle çok sayıda vatandaş bayram tatilini şehir dışında değerlendirdi. Bayramın ikinci gününde ise dönüş yolculukları başladı. Tatilin son gününde yaşanabilecek yoğunluğu göz önünde bulunduran bazı vatandaşlar, yola bir gün erken çıkmayı tercih edince otogardaki yoğunluk arttı.

Uzun yol otobüs şoförü Ertan Varol, dönüş hareketliliğinin başladığını belirterek, “Yoğunluk başladı. Bayram yoğunluğu, dönüşlerle birlikte kendini gösteriyor. Vatandaşlar yarın öğle saatlerinde yola çıkarlarsa trafik daha rahat olur. Bu akşam çok yoğunluk var” dedi.

Kaynak: İHA