Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kalite Yönetim Sisteni ve Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi belgelendirme denetimi gerçekleşti. 
Türk Loydu Baş Denetçisi Mümin Bakkal tarafından gerçekleştirilen denetimde kuruluşun bağlamı, kalite yönetim sistemi ve prosesleri denetlendi. Bununla beraber liderlik, kalite politikası, risk ve fırsatları belirleme faaliyetleri de masayı yatırıldı. Değişikliklerin planlanması, iç tetkik, uygunsuzluk, düzeltici faaliyet ve sürekli iyileştirme konularının uygunluğu da incelemeye tabi tutuldu.
Ayrıca  Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi denetiminde müşteri memnuniyeti, kılavuzluk prensipleri, şikâyetleri ele alma hususları ele alındı. Sürekli iyileştirme konularında sistemin gereklilikleri ve dokümantasyon ve uygulama esasları da incelendi.

"Karabük TSO Denetimini Başarıyla Gerçekleştirmiştir"

Denetim sonucunda Türk Loydu Baş Denetçisi Bakkal; "Belgelendirme tetkikinde, standarda uygun sistemin kurulduğu ve yürütüldüğü görülmüş olup, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası denetimini başarıyla gerçekleştirmiştir.” dedi.

"Emeği Geçen Herkese Hayırlı Olmasını Diliyorum"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier göre geldikleri günden beri kalite sistemlerine önem verdiklerini vurguladı. Başkan Üyelerinin gelişmesine yönelik eğitimler vererek kalite de sürekliliği sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.
Mehmet Mescier; “Bu kapsamda gerçekleşen denetim sonucunda belge yenilemesi gerçekleşmiştir. Bu süreç içerisinde emeği geçen ve katkıda bulunan tüm Oda Meclisimize, Yönetim Kurulumuza, Meslek Komitelerimize ve personellerimize teşekkür ediyor hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.