Safranbollu Kaymakamı Mehmet Türköz sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu haftasonunda sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.
Safranbolu ve civarındaki sokak hayvanlarına yiyecek bırakan Türköz'e Doğal Afet Sağlık Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) Karabük İl Temsilcisi Mehmet Kımır ve gönüllüler eşlik etti.
Yapılan etkiniliğin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Türköz her hafta sonu bu faaliyeti yapmayı düşündüklerini vurguladı.

"DASKUT'la Beraber Sokaktaki Can Dostlarımızı Besledik"

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz Safranbolu'nun birçok noktasındaki sokak hayvanlarını beslediklerini ifade etti.
Kaymakam Türköz; "Sivil toplum örgütümüz DASKUT’la beraber Kaymakamlığımız koordinesinde İlçe Merkezimizden başlayarak, Kent Merkezi,Eski Çarşı, Misak-ı Milli Meydanı’nda bulabildiğimiz can dostlarımız için Bartın Yolu güzergahına kadar geldik. Sokak hayvanlarını besledik. Malumunuz dünya çapındaki pandemi ile mücadele konusunda devletimiz sokağa çıkma konusunda kısıtlama uygulamasına başladı. Bu çerçevede sokaktaki hayvanlarımızında doğal o k beslenmeleri zayıfladı. Bu konuda bizde elimizden geleni yapmayı düşündük. Böyle bir uygulama yaptık. Sağ olsunlar bu konuda firmalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızda bizlere güzel destekler sağladılar. İnşallah bunun devamı gelecek. Her hafta sonu bu faaliyeti yapmayı düşünüyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Unutmayalım sokaklar dört ayaklı dostlarımızla beraber daha güzel" dedi.
" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">