Yeniden Refah Partisi Karabük İl teşkilatı Ekim ayı il divan toplantısını Safranbolu’da gerçekleştirdi. İl Divan Toplantısı’na Genel Başkan Danışmanı ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras konuşmacı o k katıldı. Toplantı öncesi Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Bostancı, Mehmet Aras ve beraberindeki heyet Özçelik-iş Karabük Şubesi’ni ziyaret etti. Özçelik İş Karabük Şube Başkanı ile görüşen Yeniden Refah Ekibi işçilerin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

“Emekli, Memur, Asgari Ücretli Parayı Koyacak Yer Bulamayacak”

Ziyarette konuşan Mehmet Aras, Necmettin Erbakan döneminde işçiye ve memura yapılan zamları hatırlatarak, iktidara geldiklerinde işçi ve memurun parayı koyacak yer bulamayacağını iddia etti. Aras ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Yeniden Refah Partisi ile Dr. Fatih Erbakan Bey halkımızla iççice çalışıyor. Yine biz geleceğiz ve o zaman işçi, emekli, memur, asgari ücretli parayı koyacak yer bulamayacak inşallah. Hırsızdan, arsızdan, rantçıdan ve hortumcudan alıp, daha evvel yaptığımız gibi halkımıza vereceğiz." Dedi.

“Bizim Gayretimiz Halka Ulaşmaktır”

Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, ardından, Safranbolu ilçesi eski çarşı esnafıyla bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerinde "bizler birebir çalışıyoruz, ulusal medya bizlere yer vermemeye gayret etse de bizim gayretimiz de ne olursa olsun halkımıza ulaşmaktır, kazancınıza Allah bereket versin" temennilerinde bulunuldu.

“Ülkenin İçinde Bulunduğu Ahlaki Sıkıntıların Farkındayız”

Yapılan İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Bilal Bostancı "Ülkemizin içinde bulunduğu Ekonomik, Sosyal, Siyasal ve Ahlaki sıkıntıların her birinin farkındayız. Milli Görüşçüler o k omzumuzdaki düşen yükün de farkındayız. Bizler yılmadan var gücümüzle çalışıyoruz ki önce ilimiz, ülkemiz ve dünyaya refah gelebilsin. Bu sorunları çözebilecek dirayet, feraset, basiret ve hidayetin seçime girebilecek 15 parti içerisinde yalnızca biz Yeniden Refah Partililerde var bunun da farkındayız. Bu sebepledir ki 10 adım atma imkânımız varken 9 adım atarsak, Allah bizlere atmadığımız o 1 adımın hesabını sorar. Bu bilinçle, Karabük’ümüzün ve ülkemizin tüm sorunları için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve halkımızla bir araya geliyoruz. Biliyoruz ki yaptığımız çalışmalarımız, günü geldiğinde meyvesini verecektir.” Şeklinde konuştu. Tüm katılımcı ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi. Yapılan görüşmelerin ardından toplantı sona erdirildi.