UP SHİFT sosyal girişimcilik atölyesi beraber ürün ve hizmet fikirleri geliştirilmesi kapsamında Zonguldak, Bartın ve Kastamonu illerinin katılımıyla GAP Innoha Maker, UPSHIFT tanıtım toplantısı Karabük'te yapıldı.
Yenişehir Spor Komplesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor il Müdürü Coşkun Güven, Karabük İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioglu, Gençlik Merkezi Müdürleri, UPSHİFT Eğitmeni Mustafa Uysal, Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler katıldı.
Programda Mesleki deneyimleri ve becerileri geliştirme, toplumun gelişimine katkı sunacak sosyal sorunları çözme konularına değindi. Bununla beraber toplantıda fikirlerin nasıl tasarlanacağı geliştireceği ve uygulanacağını öğrenme, sosyal fayda sağlamak amacıyla  aynı ile alanlarını ve tutkuyu paylaşan diğer gençlerle bağlantı kurma konularına değinildi.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ; "Gençlerimizin, ülkemizin ve şehrimizin geleceği için ortaya atılabilecek yeni fikirler yön verme adına destek verecekler. Girişimciliğe her zaman önem verirdim. Bizim ülke o k girişimciye yeni fikirlere , risk alan bireylere ihtiyacımız var. Başarılı olmak istiyorsak mutlaka risk almalıyız. Geleceğimize yön vermek için risk a k adımlar atmalıyız. Buradan şehir dışından ve ilimizden katılan tüm arkadaşlarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. “dedi.
Program hediye takdiminin ardından sona erdi.