Karabük Valisi Fuat Gürel Eskipazar'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. 22 Haziran Salı günü beraberindeki heyetle Eskipazar'a giden Gürel yatırımları devam eden projeler hakkında bilgiler alırken, Eskipazar'da bulunan yatırımcı ve çiftçilerle de bir araya geldi.  Karabük'e yapılan yatırımları yakından inceleyen Karabük Valisi Fuat Gürel yatırımların hızlanması için zaman zaman Ankara'ya giderek ilgili bakanlıklarla bir araya gelirken bir yandan da yapılan yatırımları yerinde inceliyor. Karabük Merkez ve ilçelerdeki yatırımları yerinde inceleyen Fuat Gürel denetimler kapsamında Eskipazar'a giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Karabük Valisi Fuat Gürel'e ziyaretlerinde Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün ve Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık eşlik etti. Karabük Valisi Fuat Gürel ziyaretler kapmasında Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesin kamulaştırma çalışmaları hakkında bilgi almak için Eskipazar Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. KEMOSB Müdürü Emin Demir'den devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Gürel, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vali Gürel'in ziyaretler kapsamında bir diğer durağı ise Köyceğiz Köyü'nde örtü altı üreticiliği yapan çiftçiler oldu.

"Vali Gürel Çiftçilerle Bir Araya Geldi"

Vali Fuat Gürel, Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün ve İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ile birlikte Eskipazar ilçemizin Köyceğiz Köyünde örtü altı üreticiliği yapan Sıtkı Tepealtı, Hıfzı, Sedat ve Rabia Çelik isimli çiftçileri ziyaret etti. Eskipazar Köyceğiz Muhtarı Sıtkı Tepealtı’dan köy ile ilgili bilgiler alan Vali Gürel aynı zamanda çiftçilik ile uğraşan Muhtar Tepealtı’nın serasını gezdi. Seraları da gezen Vali Gürel, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve üreticilerden yetiştirilen ürünler, biyolojik mücadele ve üretim teknikleri ile ilgili bilgiler aldı. Köyde bulunan çocuk çeşitli hediyeler veren Vali Gürel, “İnşallah çiftçimiz emeklerinin karşılığını alır. Çiftçilerimizin ürünü bol, hasadı ve kazancı bereketli olsun.” diyerek kolaylıklar diledi.

Vali Fuat Gürel Yaman Orman Ürünlerini Fabrikasını Ziyaret Etti

Karabük Valisi Fuat Gürel'in bir diğer durağı ise Eskipazar'da Faaliyet gösteren  Yaman Orman Ürünleri Fabrikası oldu. Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün ve İl Tarım ve Orman Müdürü Çekin Ayvalık ile birlikte 1993 yılında kurulan Yaman Orman Ürünleri Fabrikasını ziyaret eden Vali Gürel, Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Yaman ve oğulları Şükrü ve Emre Yaman ile birlikte fabrikayı gezerek üretimi yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı.

Vali Gürel'den Genç Girişimciye Ziyaret

Karabük Valisi Fuat Gürel'in Eskipazar ziyaretlerinde bir diğer durağı ise Arı Çiftliği kuran Fatih Kayımtu oldu. Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ile birlikte arı çiftliğini ziyaret eden Vali Gürel, arı çiftliğini gezerek, Kayımtu Arıcılığın ilimize, Eskipazar ilçemize ve ülke ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı çiftlik sahibi Fatih Kayımtu’ya teşekkür ederek, başarılarının kendisi gibi genç girişimcilerimize örnek olmasını temenni etti.