Karabük Valilisi Fuat Gürel ve AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal beraberindeki heyetle Jandarma personeli ile iftar yaptı.
Karabük- Kastamonu Yolu Navsaklar Köyü'nde bulunan kontrol noktasına giden Vali Güre ve Milletvekili Ünal'a Safranbolu Kaymakamı Cumhur Ünal, İl Jandarma Komutanı Bahtiyar Yılmaz ve Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ eşlik etti.
Jandarma Kontrol noktasında Jandarma Personeli ile birlikte denetimlere katılan Vali Gürel ve Milletvekili Ünal sürücüleri koronavirüs salgınına karşı uyararak hayırlı ramazanlar diledi.
Karabük Valisi Fuat Gürel ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal akşam ezanının okunması ile birlikte Jandarma personeliyle oruçlarını açarak iftar yaptılar.

"Kahraman Jandarmamızla Aynı Softayı Paylaşmaktan Memnuniyet Duyuyorum"

Kahraman Jandarmamızla aynı sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel, “Bizlerin huzuru ve güvenliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden her türlü şartlarda görevlerini yerine getiren güvenlik güçlerimize Rabbim güç ve kuvvet versin.”dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise; "Jandarma Kontrol noktasındaki denetlemelere katılıp, sonrasında görev yapan jandarma personeli ile iftar sofrasında buluştuk.
Görevi başındaki tüm güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı.