Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile  "Kan ve Plazma Hayattır" kampanyası gerçekleştirildi. 

Covid-19 salgını nedeniyle artan kan ve plazma ihtiyacının karşılanabilmesi için Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü kolları sıvadı.

İlimiz Kızılay Kan Merkezinde düzenlenen kampanyaya yönetici, öğretmen ve personel katıldı. Kampanya kapsamında Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  kan bağışında bulundu. Gerçekleştirilen kampanya hakkında açıklamalar da bulunan Akbaş, kan bağışının pandemi döneminde önemli olduğunu vurguladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ: "Dünyada ve Ülkemizde devam eden Covid-19 salgını sebebiyle artan talep nedeniyle acil kan ihtiyacı bulunan vatandaşlarımız kan ve plazma bulmakta zorlanıyor. İnsanlık o k içinde bulunduğumuz bu zor günlerde yaşamak ve yaşatmak için elimizden geleni yapmak ve tüm imkânlarımızla yardıma koşmak zorundayız.  Bu hassas dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza umut olmak için Karabük Eğitim Ailesi o k 'Kan ve Plazma Hayattır' kampanyası düzenledik. Kampanyamıza arkadaşlarımız oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Ben eğitim ailemizin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize bu imkânı sağlayan Kzılay'ımıza da ayrıca teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.