Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez ilginç bir kampanya başlattı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsten en çok etkilenen kurumlardan birisi de yerel yönetimler oldu. Özellikle ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayan belediyeler bütçelerini korumak ve hizmetlerine devam etmek için çeşitli kampanyalar ve çalışmalar gerçekleştiriyor.  Bu kapsamda Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez'de bir kampanya başlatarak vatandaştan ilginç bir istekte bulundu.
Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez ilçe nüfusunun düşük görülmesi nedeni ile ilçedeki öğretmen doktor ve diğer kamu kuruluşlarındaki memur sayısının yetersiz kaldığını iddia etti. Eskipazarlı vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet eden Dönmez ilginç bir istekte bulundu.
Başkan Hüseyin Dönmez İller bankasından alınan payın artırılması ve kamu hizmetlerinden daha iyi yararlanılması için vatandaşların yıl sonuna kadar birincil ikametgâhlarını ilçeye alınmasını istedi.

"Vatandaşlarımızı Duyarlı Olmaya Davet Ediyorum"

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;
"Nüfusumuzun düşük görülmesi ilçemizdeki öğretmen,doktor ve diğer kamu kurumlarımızdaki memur sayımızın yetersiz kalmasına neden olmaktadır. Bu sebepten ötürü vatandaşlarımızın ilçemizin geleceği adına duyarlı olmaya davet ediyorum.
Sevgili Eskipazarlılar;
Belediyemizin en büyük gelir kaynağı olan İller Bankasından aldığımız payın arttırılması ve kamu hizmetlerinden daha iyi yararlanması için yıl sonuna kadar birincil ikametgahlarını ilçemize alınmasını önemle rica ederim.
İkinci adreslerimiz yine köylerimiz veya başka şehirler olabilir.
Vereceğiniz destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.