AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Beşbinevler Ek Hastane Binası yapım işi ihale tarihi belli olduğunu açıkladı.; “Ek Hastane Binasının İhalesi 22 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek.” AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal ilimizin için yapılan ve yapılacak olan yatırımları takip etmeye devam ediyor. Vekiller son o k Ek Hastane Binası ile ilgili ortak basın açıklamasında bulundu. Sağlık hizmetlerinde önemli başarı imza atıldığını vurgulayan vekiller yatırımların takipçileri olacaklarını duyurdu. Ünal ve Güneş; “Karabük Üniversitesi’ne ait Yüksekokulun Sağlık Bakanlığı’na devredildiğini ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.
  • Revize tasarımı yapılan 11843 m2 kullanım alanlı olacak olan ek hastane bina projesinde;
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ile Psikiyatri poliklinik ve yataklı servis hizmetleri
  • Laboratuvar,
  • Görüntüleme merkezi (bilgisayarlı tomografi, röntgen, USG)
  • Bunun yanı sıra acil servis ve diğer branşlardaki poliklinik hizmetlerini (15 adet poliklinik) içeren 76 adet yatak kapasitesi şeklinde hazırlanmıştır.
Vekiller, daha önce Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz'ü ziyaret ederek yatırımlar hakkında görüştüklerini hatırlattı. Yapılan görüşmelerin ardından 76 Yataklı Beşbinevler Ek Hastane Binası yapım işi ihale tarihi 22 Mart 2021 o k belirlendi. Güneş ve Ünal açıklamalarının devamında; “İlimiz bu projenin tamamlanmasıyla sağlık alanında önemli bir yatırıma daha kavuşmuş olup, Beşbinevler Ek Hastane Binası ile birlikte vatandaşlarımıza daha konforlu daha nezih bir ortamda sağlık hizmeti sunulacaktır. İnşallah ilimizde kaliteli sağlık hizmeti sunumu bu yatırımla beraber artarak devam edecektir. Bu önemli yatırımın Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyor, ilimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, emek veren tüm bakanlık yetkililerimize ve Karabük İl Sağlık Müdürlüğümüze hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. “ ifadelerine yer verdi.